• Ferielukket: 19. juni til og med 28. juli

Om os

blank

Om os

Om os 2028 985 Design Flower

Om os

Design-Flower er beliggende på Fisketorvet og har åbent 365 dage om året fra kl 9.00-20.00 samt søn- og helligdage. Vi er en forholdsvis nyåbnet forretning, men vi har 20 års erfaring i blomster branchen og er yderst professionelle, kompetente og serviceminded, og leverer direkte til din dør (ved bestilling inden kl 14 leverer vi samme dag).

Vi har et bredt sortiment indenfor friske afskårne blomster; alt fra de mere almindelige blomster til de mere eksotiske. Vi har også planter og potter, samt vin og chokolade.

Vi kan lave alt fra unique buketter til dagens buket, til sidste nye mode indefor brudebuketter, variations buketter, blomster dekorationer og opsatser, samt blomster æsker i alverdens størrelser, hvori vi også kan skrive med blomster.

Til begravelser laver vi alt fra hjertekranse, til dekorationer og kistepynt samt bårebuketter, og leverer også direkte til kirken.

Levering til gravsted gør vi også årets 365 dage.

Vi henviser til vores hjemmeside, hvor du/I kan se vores sortiment og ønsker du/I noget andet kontakt os venligst.

På hjemmesiden kan du/I også tilmelde Jer vores Nyhedsbrev, samt se vores tilbud hvis du/I ønsker et abonnement. Vi henviser også til vores Instagram og FaceBook, hvor du/I kan se vores ugentlige blog news.

Vi skræddersyr også hvad du/I ønsker af blomster og opsætning og dekorationer, samt giver råd og vejledning. Kontakt os venligst herom.

For store arrangementer bedes du/I dog venligst kontakte os senest 14 dage forud for arrangementet.

www.design-flower.dk

Instagram

Facebook

E-mail design-flower@hotmail.com

Adresse:

Design-Flower, Fisketorvet

Kalvebod Brygge 59

1560 København

 

Firmaer

Vi tilbyder firmaer individuelle løsninger efter netop Jeres behov. Vi kan leverer firmagaver, julegaver, faste ugentlige blomster leveringer, jubilæums gaver og meget mere.

Derudover kan vi være behjælpelige, når der skal pyntes op med blomster i Jeres lokaler til fest, konferencer eller noget helt andet.

For store arrangementer bedes I venligst kontakte os senest 14 dage inden arrangementet.

Fleksibelt abonnement – sammensættes efter virksomhedens behov.

Med et blomster abonnement til Jeres virksomhed siger du velkommen til jeres kunder og medarbejder med friske blomster og skaber et professionelt udtryk i virksomheden. Ved et blomster abonnement gives 20% rabat på hver faktura.

Vi er yderst kompetente og professionelle blomsterbindere og blomsterdekoratører med 20 års erfaring og vi leverer til døren hele året rundt inklusiv søn- og helligedage.

 

Ønskes yderligere information, kontakt os venligst.

E-mail

design-flower@hotmail.com

Instagram

https://www.instagram.com/designflowerfisketorvet/

Telefon

31 41 42 35

FaceBook

Design-flower. billige friske og smukke buketter mm.

Levering til København og omegn 70kr. Ekspres levering (ved bestilling inden kl 14) og levering samme dag 100kr.

Vi ser frem imod at høre fra Jer

Design-Flower, Fisketorvet